Novosti i obaveštenja
Otvaranje distributivnog centra - Makiš

Otvaranje Auto Čačak Komerc distributivnog centra IVECO kamiona. Pierre Lahutte, predsednik kompanije IVECO, predao je ključeve najveće IVECO Daily Natural Power, VOY 2018, flote u Srbiji i čestitao na otvaranju centra.

JKP PUT Novi Sad - Spremni za zimu ...

Sneg i loše vreme na putu nisu nikakva prepreka ako se preduzeće koje je zaduženo za održavanje puteva na vreme spremi za ovakve uslove. Jedno od preduzeća koje na taj način posluje je i javno preduzeće JKP PUT Novi Sad. Da bi novosadske ulice bile čiste i prohodne oni su u AUTO ČAČAK KOMERCU za ovu priliku poručili 3 specijalna laka vozila tipa IVECO DAILY 55S18 W sa pogonom 4 x 4 i sa opremom koju čine spremište za so i rasprskivač soli kao i raonik za sneg. Sa obzirom da su kod nas prethodnih godina već nabavljali vozila opremljena cisternom za vodu i gorivo, sada su još bolje upotpunili svoju ponudu. IVECO u svom proizvodnom programu nudi vozila sa najrazličitijim vrstama nadogradnji i ima odgovor na najzahtevnije potrebe kupaca. Iz tog razloga komunalna preduzeća najvećih evropskih gradova biraju IVECO vozila za svoje delatnosti.

Šampioni podržavaju šampione ...

Andrej Prtenjak, dečak koji ima 7 godina, 2 pehara, preko 30 medalja i sjaj u očima motivisao nas je da za trenutak preusmerimo pažnju sa svakodnevinih aktivnosti na nešto značajnije – dečiji osmeh i sportsku radost. Dečakovo obećanje da će se sa Svetskog fudokan prvenstva u Rumuniji vratiti sa zlatnom medaljom bilo je dovoljno da naša firma obezbedi nedostajući iznos sredstava, i time postane generalni sponzor zlatnog dečaka iz Čačka. Za „AutoČačak Komerc“ je zadovoljstvo da podrži mlade i uspešne ljude, da olakša ostvarenje dečijih snova i pomogne roditeljima da decu izvedu na pravi put. Pored novčane, Andrej od naše firme dobija i moralnu podršku, dok Čačak i Srbija dobijaju šampiona kojim se moraju ponositi. Andrej se sa prvenstva vratio sa osvojenim trećim mestom u kategoriji kobude kate.

Najbolji uz najbolje

Dobitnik ovogodišnje nagrade „Moj izbor 2017“, i jedna od najuglednijih domaćih kompanija SIMPO a.d. Vranje, napravila je svoj izbor i za svoje potrebe u AutoČačak Komercu nabavila 3 furgona IVECO DAILY 35S12 V 18m³. Ova sjajna dostavna vozila B kategorije, sa najvećim zapreminama tovarnog prostora i brendirana u prepoznatljivim bojama i proizvodima SIMPA, omogućiće bržu i jednostavniju dostavu poznatog proizvođača do krajnjeg kupca. Kompaniji SIMPO se zahvaljujemo na odličnom izboru i nastavku lepe tradicije u izboru IVECO vozila.

Potvrda poverenja - LOGOŠPED Čačak

Renomirano transportno preduzeće LOGO-ŠPED doo Čačak, naš dugogodišnji poslovni partner i kupac IVECO vozila, obnavljao je vozni park i prilikom odabira vozila za međunarodni transport, ponovo je poklonio svoje poverenje našem preduzeću. AutoČačak Komerc je ovoga puta isporučio još 3 IVECO STRALIS tegljača AS440S46 T/P sa EURO VI motorima od 460 KS, čime je LOGO-ŠPED zaokružio broj od 11 ovakvih vozila u vlasništvu. Verujemo da će i ovom nabavkom naš dragi kupac biti zadovoljan i da će i ova najnovija vozila doprineti unapređenju njegovog ukupnog poslovanja i povećanju kvaliteta njihovih usluga.

Isporuka vozila JKP Gornji Milanovac

JKP GORNJI MILANOVAC svoj vozni park obogatilo je još jednim vozilom marke IVECO, čime će unaprediti svoje poslovanje, a svoj grad održavati urednim i čistim.

PRODRES- Vrhunska saradnja ...

"AutoČačak komerc" doo i firma "Prodres" doo godinama ostvaruju zajedničke uspehe na tenderima širom zemlje. Tako je bilo i ovoga puta, prilikom javne nabavke JKP "BIOKTOŠ" Užice, kada je IVECO obezbedio snagu i sigurnost, a PRODRES kvalitet i vrhunsku nadogradnju autopodizača.

PALFINGER - Uspeh prijatelja

Poslovni uspesi i ostvarivanje najboljih rezultata u velikoj meri zavisi i od izbora partnera. Sreća je i zadovoljstvo što je jedan od najših najvećih partnera firma PK-Palfinger Kran, koja je prošlog vikenda proslavila 25 godina uspešnog rada i zastupništva svetskog brenda Palfinger na tržištu bivše Jugoslavije. Dve firme su u toku proteklog perioda zajednički ispunile zahteve velikog broja kupaca, kako po pitanju prikolica i poluprikolica, tako i po pitanju hidrauličnih kamionskih dizalica, te je zbog toga bilo zadovoljstvo prisustvovati proslavi povodom uspeha velike i značajne firme.

Opširnije ...
ETRC 2017 - Trka kamiona HUNGARO RING

ETRC 2017 trka kamiona je događaj koji okuplja ljubitelje kamiona, ali i brze i uzbudljive vožnje. Na stazi Hungaroring prošlog vikenda mogli smo videti vozila teškog programa najpoznatijih proizvođača, posebno dizajnirana za ovakvu vrstu događaja. Tim firme AutoČačak komerc pružio je podršku svojim ljubimcima – vozilima marke IVECO. Posebno zadovoljstvo je bilo ugostiti jednog od značajnijih partnera firme, firmu „Radivojev“ doo Vrbas, i prezentovati brend IVECO u novom i drugačijem svetlu. Novo iskustvo, škripa guma i odlično druženje motivisali su naš tim, što će zasigurno unaprediti poslovanje čitave firme.

Svečanost povodom odlaska u penziju dugogodišnjeg radnika

Firma AutoČačak komerc se može pohvaliti veoma raznolikim kolektivom: stručnim ljudima iz dosta različitih oblasti, iskusnim majstorima, ljudima koji su svoje prve radne dane proveli baš tu, kao i onima koji su tu dočekali penziju. Gospodin Grozdan Pavlović je poslednjih 10 godina svoje karijere proveo u finansijskoj službi upravo ove firme. Za to vreme postao je veoma cenjen, kako od strane svojih kolega, tako od strane poslovnih partnera firme. Svojim radom, znanjem i iskustvom, Grozdan je značajno doprineo razvojnom putu firme. Zahvalnost za taj doprinos pokušali smo da pokažemo kroz malu proslavu, koja je ujedno bila idealna prilika za druženje i opuštanje zaposlenih. Proslava je bila idealna prilika da firma iskaže zahvalnost i ostalim zaposlenima, posebno onima koji su 10 i više godina proveli u ovom preduzeću. Kao mali znak pažnje, zaposleni su dobili prigodne poklone.

Isporuka vozila Unipromet doo Čačak

Oni su stručnjaci za izradu zaštitnih ograda na putevima. Mi smo stručnjaci za prodaju sigurnih vozila. U današnjem poslu, upućeni smo jedni na druge i negujemo prave partnerske odnose. Kao i mnogo puta do sada, našem starom partneru i kupcu, čuvenom čačanskom preduzeću UNIPROMET doo izašli smo u susret i isporučili 8 najmodernijih teških vozila. Iz široke IVECO ponude, odabrali su 7 tegljača IVECO STRALIS AS440S46 T/P i jedan troosovinac AD260S42 Y/P. Tegljači su opremljeni visokim i prostranim kabinama sa 2 ležaja, velikim rezervoarima od 1.320 litara, automatskim menjačima, klima uređajima, navigacionim sistemom IVECONECT i drugom kvalitetnom opremom koja će olakšati rad njihovim zaposlenim vozačima. Troosovinac je namenjen za postavljanje tovarnog sanduka sa dizalicom.

Isporuka vozila Rosan Armature doo Kanjiža

Preduzeće ROSAN ARMATURE iz Kanjiže već 20 godina proizvodi i prodaje slavine i sanitarne armature koje po svom kvalitetu prevazilaze granice našeg tržišta. Prateći svetske trendove i inovacije ROSAN značajna sredstva ulaže i u distribuciju svojih proizvoda u zemlji i inostransvu. Prateći svoje potrebe za kvalitetnim transportom, kod nas u AUTOČAČAK KOMERCU su poručili 2 najnovija modela IVECO DAILY vozila. 35S12A8 V, furgon B kategorije sa tovarnim prostorom od 12m³ i 70C18HA8 V, furgon C kategorije sa tovarnim prostorom od 18m³, opremljeni su najluksuznijim paketima dodatne opreme koju čine: automatski klima uređaj, pneumatsko sedište vozača, radio bluetooth sa komandama na upravljaču, instrument tabla sa usb punjačem, tempomat mnogi drugi dodaci. Ova predivna dostavna vozila opremljena su i najsavremenijim IVECO HI-MATIC 8 – stepenim automatskim menjačima koji znatno doprinose efikasnom smanjenju troškova transporta i potrošnje goriva. Vozila su po želji kupca isporučena u profesionalno sivoj boj i biće lako uočljiva i prepoznatljiva na našim putevima. Još jednom se zahvaljujemo rukovodstvu firme ROSAN ARMATURE na poklonjenom poverenju i unapred se radujemo početku jedne uspešne saradnje.

Svečanost povodom odlaska u penziju dugogodišnjeg direktora

Firma AutoČačak Komerc kao jedno od osnovnih načela u poslovanju navodi želju za timskim radom i zadovoljstvom zaposlenih. Kao rezultat toga, kolektiv firme je uvek raspoložen da uveliča značajne trenutake svojih kolega. Ovog puta značajan trenutak pripada dugogodišnjem generalnom direktoru firme, gospodinu Dragojlu Prtenjak, koji je imao zadovoljstvo da upravo u ovoj firmi završi svoju karijeru. Za 10 godina, koliko je gospodin Prtenjak proveo na čelu firme, AutoČačak Komerc je postalo jedno od najuglednijih i najznačajnijih preduzeća kako grada Čačka, tako i okoline. Za isto to vreme, izgradio je sjajan tim zaposlenih koji svojom posvećenošću pokreću ovu firmu. Skromnom, ali velikodušnom proslavom, uz osmeh, pesmu i dobro raspoloženje, kolektiv firme je pokazao direktoru da je na toj poziciji bio zasluženo, kao i zahvalnost za uloženu energiju, nesebično zalaganje i razumevanje.

IVECO OPEN DAY – NAVAK 2017

Kao i prethodnih godina, IVECO je svoje korisnike i buduće kupce upoznao sa novitetima iz svog proizvodnog programa. Putem dinamičke prezentacije održane na stazi Nacionalne Vozačke Akademije NAVAK, u Subotištu, 06. i 07. aprila, zainteresovani su imali priliku da probaju najnovije modele Iveco Daily EURO 6 sa automatskim HI MATIC 8-stepenim menjačem, Eurocargo EURO 6, kao i teškaše Stralis XP i njegovu verziju sa CNG motorom. AutoČačak Komerc je svojim gostima omogućio da uživaju u vožnji različitih modela furgona i kamiona koje takođe ima na raspolaganju u svojim centrima u Čačku, Beogradu i Novom Sadu.

Isporuka vozila za ADECO doo Novi Sad

Za 25 godina uspešnog poslovanja, ugledno novosadsko preduzeće ADECO doo je razvilo široku lepezu proizvoda namenjenih automobilskoj industriji, poljoprivredi, građevinarstvu, metaloprerađivačkoj, tekstilnoj, kablovskoj i gumarskoj industriji. S obzirom da je jedno od njihovih načela poslovanja brza i sigurna usluga i pokrivenost cele teritorije Republike Srbije a sve češće i izvoz, u AutoČačak Komercu su pronašli pravog partnera koji im je obezbedio kvalitetno teretno vozilo za prevoz njihovih proizvoda. Isporučili smo im kamion IVECO EUROCARGO ML120E18, model šasije od 12 t ukupne nosivosti sa tovarnim sandukom sa roloceradom za smeštaj 12 europaleta.

Isporuka vozila za ELEKTROĐUROVIĆ doo Čačak

Preduzeće ELEKTROĐUROVIĆ d.o.o. je generalni uvoznik proizvoda firme PEDROLLO iz Italije za teritoriju Srbije. Snabdevaju naše tržište kvalitetnim električnim pumpama za vodosnabdevanje a za svoje potrebe od AutoČačak Komerc-a su nabavili IVECO DAILY 72C15 sa tovarnim sandukom i spavaćom kapsulom. Ovo reprezentativno vozilo omogućiće im bližu povezanost sa njihovim kupcima a mi im se zahvaljujemo na ukazanom poverenju i nadamo se da će ispuniti sva njihova očekivanja.

Isporuka vozila za Logošped doo Čačak

Renomirano čačansko preduzeće specijalizovano za domaći i međunarodni transport, LOGOŠPED doo nabavilo je za svoje potrebe u AUTOČAČAK KOMERCU najnoviji IVECO tegljač STRALIS AS440S46 T/P. Ovo je već 14 vozilo u njihovom voznom parku koje će upotpuniti kvalitet njihove vrhunske usluge.

Isporuka vozila za JP Skijalista Srbije

JP SKIJALIŠTA SRBIJE je za potrebe svojih ski centara Kopaonik, Zlatibor i Stara Planina nabavilo 5 novih turističkih minibus vozila Iveco Daily 50C15V EURO 6. AutoČačak Komerc im je isporučio najsavremenija Iveco Daily vozila za prevoz putnika u visokoj turističkoj klasi. Vozila su opremljena sa 21 sedištem, retarderom ( elektro usporivačem ), sigurnosnim sistemima ESP 9 u okviru kojih se nalaze i pomoć za kretanje na uzbrdici i konstantno praćenje kolovozne trake i vazdušnim ogibljenjem za maksimalan komfor.

Isporuka vozila za DOLOR doo Čelarevo

Povećanje obima posla i kvalitetna dostava robe kupcu, navela je preduzeće DOLOR doo iz Čelareva na razmišljanje o unifikaciji voznog parka IVECO vozilima. Za svoje potrebe u AutoČačak Komercu, nabavili su šasiju 72C15 sa sandukom sa ceradom i utovarnom rampom nosivosti 1 t.

Međunarodni sajam komercijalnih vozila „IAA COMMERCIAL VEHICLES” 2016 - Hanover

Nedavno održan Međunarodni sajam komercijalnih vozila „IAA COMMERCIAL VEHICLES” 2016., koji je organizovan u nemačkom gradu Hannoveru, predstavlja svetski vodeći sajam komercijalnih vozila, transporta i logistike. AutoČačak Komerc prati sve inovacije u svetu auto industrije i ni ovaj put nije propustio priliku da poseti ovu značajnu manifestaciju.

Opširnije ...
Isporuka vozila za UZR "KOD DRAGIŠE", Slaviša Marinković pr, Čačak

Najpoznatija čačanska pečenjara „Kod Dragiše“ i dugogodišnji saradnik kompanije AutoČačak Komerc doo, dana 10.11.2016.godine postala je vlasnik novog komercijalnog vozila IVECO DAILY 35S12 EURO 6 sa odgovarajućom nadogradnjom.

Isporuka vozila za C.I.A.K. doo Novi Sad

Dana 03.11.2016.godine, renomiranom preduzeću C.I.A.K. doo iz Novog Sada isporučena su dva nova komercijalna vozila IVECO 35S14V sa tovarnim prostorom od 12m3 ( dužina 3,5m x širina 1,8m x visina 1,9m ), opremljenim ekskluzivnim paketom opreme i najsavremenijim motorima generacije EURO 6.