Novosti i obaveštenja
Donacija

Dana 29.12.2016 god. Novinarskoj sekciji Osnovne škole "Tanasko Rajić" iz Čačka, prilikom gostovanja u našoj kompaniji uručeno je savremeno nastavno sredstvo.

Isporuka vozila za Logošped doo Čačak

Renomirano čačansko preduzeće specijalizovano za domaći i međunarodni transport, LOGOŠPED doo nabavilo je za svoje potrebe u AUTOČAČAK KOMERCU najnoviji IVECO tegljač STRALIS AS440S46 T/P. Ovo je već 14 vozilo u njihovom voznom parku koje će upotpuniti kvalitet njihove vrhunske usluge.

Isporuka vozila za JP Skijalista Srbije

JP SKIJALIŠTA SRBIJE je za potrebe svojih ski centara Kopaonik, Zlatibor i Stara Planina nabavilo 5 novih turističkih minibus vozila Iveco Daily 50C15V EURO 6. AutoČačak Komerc im je isporučio najsavremenija Iveco Daily vozila za prevoz putnika u visokoj turističkoj klasi. Vozila su opremljena sa 21 sedištem, retarderom ( elektro usporivačem ), sigurnosnim sistemima ESP 9 u okviru kojih se nalaze i pomoć za kretanje na uzbrdici i konstantno praćenje kolovozne trake i vazdušnim ogibljenjem za maksimalan komfor.

Isporuka vozila za DOLOR doo Čelarevo

Povećanje obima posla i kvalitetna dostava robe kupcu, navela je preduzeće DOLOR doo iz Čelareva na razmišljanje o unifikaciji voznog parka IVECO vozilima. Za svoje potrebe u AutoČačak Komercu, nabavili su šasiju 72C15 sa sandukom sa ceradom i utovarnom rampom nosivosti 1 t.

Međunarodni sajam komercijalnih vozila „IAA COMMERCIAL VEHICLES” 2016 - Hanover

Nedavno održan Međunarodni sajam komercijalnih vozila „IAA COMMERCIAL VEHICLES” 2016., koji je organizovan u nemačkom gradu Hannoveru, predstavlja svetski vodeći sajam komercijalnih vozila, transporta i logistike. AutoČačak Komerc prati sve inovacije u svetu auto industrije i ni ovaj put nije propustio priliku da poseti ovu značajnu manifestaciju.

Opširnije ...
Isporuka vozila za UZR "KOD DRAGIŠE", Slaviša Marinković pr, Čačak

Najpoznatija čačanska pečenjara „Kod Dragiše“ i dugogodišnji saradnik kompanije AutoČačak Komerc doo, dana 10.11.2016.godine postala je vlasnik novog komercijalnog vozila IVECO DAILY 35S12 EURO 6 sa odgovarajućom nadogradnjom.

Isporuka vozila za C.I.A.K. doo Novi Sad

Dana 03.11.2016.godine, renomiranom preduzeću C.I.A.K. doo iz Novog Sada isporučena su dva nova komercijalna vozila IVECO 35S14V sa tovarnim prostorom od 12m3 ( dužina 3,5m x širina 1,8m x visina 1,9m ), opremljenim ekskluzivnim paketom opreme i najsavremenijim motorima generacije EURO 6.