Osnovno o našoj kompaniji

Kompanija je osnovana krajem 2002.godine i nalazi se na magistralnom putu Begrad-Užice. Početkom 2008. otvoren je novi savremeni prodajno servisni centar u Beogradu na Zrenjaninskom putu. Za nepune 3 godine ulaganjem vlasnika G-dina Milenka Kostića, oplemenjeno je preko 1400 m2 pokrivenog prostora,koji je pretvoren u moderan servisno-prodajni centar. Krajem 2016 godine počinje sa radom servisno prodajni centar u Novom Sadu.Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, prodaja, servis i remont lakog, srednjeg i teškog programa vozila italijanske kompanije IVECO SpA.

Čačak

Braće Stanića 45, 32000 Čačak

Tel: +381 32 376 224

Email: office@autocacakkomerc.com

Makiš

Bore Stankovića 16, Makiš 11000 Beograd

Tel: +381 11 65 57 907

Email: beograd@autocacakkomerc.com

Novi Sad

Sentandrejski put 157A 21000 Novi Sad

Tel: +381 21 21 55 667

Email: novisad@autocacakkomerc.com

Kako funkcionišemo

Da bi postigli visoke standarde koje je postavio IVECO pored investicija u infrastrukturne objekte, izvršena su značajna ulaganja u opremu za dijagnostiku, mašine, alate i stok rezervnih delova. Savremen pristup klijentima obezbedjuje visoko stručni kadar svih profila, koji svoje znanje permanentno inovira praćenjem savremenih tokova iz oblasti menadžmenta usluga, kroz seminare u inostranstvu uz korišćenje najsavremenijih metoda učenja.

Direktna ON LINE veza sa IVECO-m kod porudžbine vozila i rešavanja komplikovanih problema održavanja transportnih sredstava omogućava neprekidno opsluživanje klijenata u toku 24 časa.

Politika kvaliteta

(Dokument)

Preuzmite dokument

Politika zaštite životne sredine

(Dokument)

Preuzmite dokument

ISO 9001:2015 QMS

(Sertifikat)

Preuzmite dokument

ISO 14001:2015 EMS

(Sertifikat)

Preuzmite dokument

Naši podaci za identifikaciju

(Informacije)

Preuzmite dokument

Naši podaci o Bonitetu 2011-2015

(Scoring)

Preuzmite dokument

Provera zadovoljstva korisnika

(Anketa)

Preuzmite dokument

Iveco kompanija

Iveco je osnovan 1975. godine spajanjem.

Iveco od svog samog nastanka poseduje međunarodni ugled.

1975. godine pet već dobro pozicioniranih kompanija iz tri različite evropske države (Italije, Francuske i Nemačke) rešile su da udruže svoje snage i naprave novu kompaniju.

Akvizicijama, udruživanjima i međunarodnim zajedničkim ulaganjima, Iveco je sebi obezbedio mesto među svetskim liderima na međunarodnom tržištu transporta.

Danas, ima fabirke u Evropi, Kini, Indiji, Rusiji, Turskoj, Australiji, Argentini, Brazilu i Južnoj Africi i prisutan je u više od 100 država.

Iveco nudi proizvode koji ispunjavaju sve zahteve profesionalnog transporta. Poseduje jednu od najraznovrsnije ponude modela, koji su bili potpuno redizajnirani od 2007. godine.

Iveco je oduvek bio lider na polju inovacija, bilo da se radi o motorima (Iveco je bila prva kompanija koja je predstavila turbo kod dizel motora, prvi koji je primenio motore sa rednim ubrizgavanjem – Common Rail i prvi koji je lansirao vozila sa motorom Euro V) ili da se radi o samim vozilima (nagrada za Kamion godine 1992., 1993. i 2003-te godine i Furgon godine 2000-te godine).

Iveco spada u vodeće proizvođače komercijalnih vozila i furgona.

“Transport je energija – obuhvata sve Iveco vrednosti.

Transport je energija, energija je zarazna, energija stvara začarani krug u kom svako prima više i pruža više. Iveco ovaj princip primenjuje na sve svoje akcionare – od svojih klijenta, do zaposlenih, preko dobavljača i dilera.

Vrhunski učesnik u globalnom svetu transporta, Iveco je međunarodni lider u razvoju, proizvodnji, reklamiranju i servisiranju najrazličitijih modela lakih, srednjih i teških komercijalnih vozila.

Pored toga, Iveco proizvodi i vozila za prevoz ljudi, kao i specijalizovana vozila za odbranu, civilnu zaštitu ili specijalne namene kao što su vatrogasna vozila. U ova vozila su uključene najsavremenije tehnologije, primenjene pri izradi različitih motora koji koriste dizel ili neka od alternativnih goriva. U alternativna goriva spadaju: prirodni gas (CNG), biogorivo, hibridne tehnologije i električni motori.

Pored širokog asortimana samih proizvoda, može se pronaći velika ponuda različitih finansijskih i postprodajnih usluga, kao i polovnih vozila.